Haemme mentoreita Espooseen ulkomaalaisille opettajille ja rehtoreille

Omnia Education Partnerships Oy hakee yhteensä yhdeksää osaavaa mentoria määräaikaiseen kansainväliseen projektiin, joka toteutetaan Espoossa. Kahden mentorin työn kesto on noin 6 kk alkaen 22.5. ja seitsemän mentorin työn kesto noin 3 kk alkaen 4.9. Lisäksi järjestämme kesän aikana viisi perehdytyspäivää, joiden ajankohta sovitaan valittujen henkilöiden kanssa.

Tehtäväsi mentorina

Mentorina avaat suomalaisen koulun ja opetuksen arkea Suomeen tulevalle ulkomaalaisryhmälle. Kukin mentori vastaa omasta ryhmästään, suunnittelee ja toteuttaa heidän viikko-ohjelmaansa yhdessä ryhmää isännöivän oppilaitoksen kanssa.

Tätä odotamme

Hakemamme mentorit ovat opetusalan konkareita, joilla on intohimo kehittää opetusta ja suomalaista koulua. Arvostamme kansainvälistä opetus-, projekti- tai konsultointikokemusta, vankkaa pedagogista osaamista, kykyä arvostavaan vuorovaikutukseen sekä hyviä kommunikointitaitoja.

Mentorointikielenä on englanti, joten puhut ja kirjoitat englantia sujuvasti – arabian kielen taito on plussaa. Osaat kertoa mentoroitaville suomalaisesta yhteiskunnasta, koulun ja koulutuksen roolista ja opettajan sekä rehtorin työstä. Laaja työkokemus opetusalalla on näin ollen eduksi.

Mentoroitavat ovat itse eri aineiden opettajia (englanti, matemaattiset aineet, yhteiskunnalliset aineet), ja/tai rehtoreita eri kouluasteilta. Lähtökohtaisesti valitsemme mentoreiksi henkilöt, joiden tausta vastaa mahdollisimman hyvin mentoroitavien taustaa.

Tätä tarjoamme

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana uraauurtavassa projektissa, rakentamassa suomalaisen koulutusviennin tulevaisuutta. Luonnollisesti maksamme työstä hyvän korvauksen ja huomioimme mentorit jatkossa uusissa projekteissamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 26.4. mennessä osoitteeseen info@oep.fi.